Lyseren – møte 2_hvit.png
18.jpg
 

SALGSSUKSESSEN FORTSETTER. 20 NYE SOLRIKE HYTTER LEGGES NÅ UT FOR SALG. Allerede 27 solgt.

Et ferieparadis vinter og sommer kun 35 min fra Oslo

Fra 1,69 til 3,3 millioner

 Nå kan du kjøpe din egen helårshytte fra 2.1 mill eller solrike leiligheter fra kun 1.7 mill, kun 35 minutter fra Oslo! Ferieparadiset Lyseren Strandpark har 53 sommer- og helårshytter og 6 leiligheter til salgs. Det ligger i naturskjønne omgivelser ved innsjøen Lyseren i Ytre Enebakk, og har vært et feriehjem for mange i nesten 100 år. Her kan du nyte langrennsturer, isfiske og deilige stunder på hytta om vinteren også.

Byggefase 2 og 20 nye hytter er under bygging og står klare i mai/juni 2019.

I hyttevelgeren under ser du hvilke hytter som er til salgs og alle priser. Det er faste priser. For prisliste kan du trykke HER.

Privat visning? Se kontakt informasjon nederst på siden.

 
 

Hyttevelger

 
 
 
Skjermbilde 2018-08-14 kl. 15.57.23.png

I Lyseren Strandpark kan du velge mellom flere flotte hyttetyper og leiligheter. Alle hyttene har store vindusflater som slipper inn lys og gir deg en fantastisk utsikt til Lyserens natur. Hyttene vil ha innlagt vann, kloakk og strøm. Grip sjansen - og unn deg litt ferie hver dag, HELE året.

Priser, plantegninger, prospekt og sameiemodell er nå klart. Kontakt megler for prospekt. Hyttene kan leveres i 4 farger. 

Invester i hyttedrømmen du også! 27 helårshytter sOLGT nå!

20 nye sommer og helårshytter e rnå lagt ut for salg!

 
 

Velg mellom forskjellige hyttetyper og størrelser og 6 leiligheter

Hyttetype 2

Hyttetype 4 - T1

 

Hyttetype 3

Hyttetype 4 - T2

Hyttetype 4 - T2

 
blå.jpg
 

Du får mer enn bare drømmehytta. Les om Lyseren Strandparks sine Fasiliteter her!


Lyseren Strandpark har meget flotte fasiliteter som lekeområder, fotball- og sandvolleyballbane, badebrygger, grillplasser, båtbrygger, strender og andre spennende fritidsalternativer for både barn og voksne. Det vil også kjøpes inn kanoer, og egen båt med 5hk til Lyseren Strandparks disposisjon. Med andre ord får du den perfekte hytta rett ved Oslo. Det er meget populært å bruke hyttene om vinteren også. Her er det gode muligheter for isfiske, langrenn og hygge.

 
volley.jpg
Sequence 010 (1).png
KLatrestativ.jpg
badebrygge.jpg
66.jpg
båtbrygge.jpg
 

Et ferieeldorado for hele familien både vinter og sommer fra kun 1,69 mill

 
Sequence 04004.png
 

Unik ferieperle

Lyseren Strandpark blir selve bildet på norsk feriekultur, der man kan ha det moro i alle aldre - og i alle årstider. Sommeren byr på grilling, båtliv, fiske, sjø, skogsturer og late dager i sola. Stranda passer perfekt til et oppfriskende morgenbad og nedkjølende svømmeturer når dagene blir varme. Feriestedets fantastiske høstnatur frister med deilig sopp og frisk luft når sommeren tar farvel. Om vinteren er langrennsløypene i umiddelbar nærhet til hyttene, og de strekker seg langt inn i Enebakks vakre vinterland. Det er også gode muligheter for isfiske på denne tiden. Enebakks mange vann har gjort kommunen til et sted der fiske kan være en helårssport.

Kun 5 minutter fra hyttefeltet finner du Vågsenteret, et lite kjøpesenter med dagligvareforretninger, blomsterbutikk, posthus, vinmonopol, apotek, klesbutikker, frisør og jernvarehandel. Her kan du gjøre alle innkjøp til helgen.

Lyseren Strandpark er innspillingsstedet for Sommerhytta som gikk på TV2 i 2018. 

 
 

Litt ferie hver dag

 
18kjokken.jpg

Meld interesse og få tilsendt prospekt og prisliste. Book visning med meglerne og se våre 20 nye hytter som legges ut for salg våren 2019.

Navn *
Navn

Våre meglere:

Kjell Ove Loeshagen
Telefon: 411 44 038
E-post: kol@attentuseiendom.no

Personvernserklæring

 
Hvit_logo1.png
blå.jpg