18.jpg
 

SALGSSUKSESSEN FORTSETTER! Nye solrike hytter legges nå ut for salg.

Et ferieparadis vinter og sommer kun 35 min fra Oslo.

Fra 1,69 til 3,3 millioner

Ta kontakt med megler for visning.

 Nå kan du kjøpe din egen helårshytte fra 1.99 mill eller solrike leiligheter fra kun 1.69 mill, kun 35 minutter fra Oslo! Ferieparadiset Lyseren Strandpark har 53 sommer- og helårshytter og 6 leiligheter til salgs. Det ligger i naturskjønne omgivelser ved innsjøen Lyseren i Ytre Enebakk, og har vært et feriehjem for mange i nesten 100 år. Her kan du nyte langrennsturer, isfiske og deilige stunder på hytta om vinteren også.

Byggefase 2 med nye hytter er under bygging og står klare i mai/juni 2019.

I hyttevelgeren under ser du hvilke hytter som er til salgs og alle priser. Det er faste priser. For prisliste kan du trykke HER.

Ønsker du privat visning? Se kontakt informasjon nederst på siden.

 
 

Se alle hyttene her og hvem som er ledig.

 
 
 
18kjokken_new.jpg

På Lyseren Strandpark kan du velge mellom flere flotte hyttetyper og leiligheter. Alle hyttene har store vindusflater som slipper inn lys og gir deg en fantastisk utsikt til Lyserens natur. Hyttene vil ha innlagt vann, kloakk og strøm. Grip sjansen - og unn deg litt ferie hver dag, HELE året.

Priser, plantegninger, prospekt og sameiemodell er nå klart. Kontakt megler for prospekt. Hyttene kan leveres i 4 farger. 

Invester i hyttedrømmen du også!

Nye sommer og helårshytter er nå lagt ut for salg!

 
 

Velg mellom forskjellige hyttetyper og størrelser og 6 leiligheter

Hyttetype 2

Hyttetype 4 - T1

 

Hyttetype 3

Hyttetype 4 - T2

Hyttetype 4 - T2

 
blå.jpg
 

Du får mer enn bare drømmehytta. Les om Lyseren Strandparks sine Fasiliteter her!


Lyseren Strandpark har meget flotte fasiliteter som lekeområder, fotball- og sandvolleyballbane, badebrygger, grillplasser, båtbrygger, strender og andre spennende fritidsalternativer for både barn og voksne. Det vil også kjøpes inn kanoer, og egen båt med 5hk til Lyseren Strandparks disposisjon. Med andre ord får du den perfekte hytta rett ved Oslo. Det er meget populært å bruke hyttene om vinteren også. Her er det gode muligheter for isfiske, langrenn og hygge.

 
volley.jpg
Sequence 010 (1).png
KLatrestativ.jpg
badebrygge.jpg
66.jpg
båtbrygge.jpg
 

Et ferieeldorado for hele familien både vinter og sommer fra kun 1,69 mill

 
Sequence 04004.png
 

Unik ferieperle

Lyseren Strandpark blir selve bildet på norsk feriekultur, der man kan ha det moro i alle aldre - og i alle årstider. Sommeren byr på grilling, båtliv, fiske, sjø, skogsturer og late dager i sola. Stranda passer perfekt til et oppfriskende morgenbad og nedkjølende svømmeturer når dagene blir varme. Feriestedets fantastiske høstnatur frister med deilig sopp og frisk luft når sommeren tar farvel. Om vinteren er langrennsløypene i umiddelbar nærhet til hyttene, og de strekker seg langt inn i Enebakks vakre vinterland. Det er også gode muligheter for isfiske på denne tiden. Enebakks mange vann har gjort kommunen til et sted der fiske kan være en helårssport.

Kun 5 minutter fra hyttefeltet finner du Vågsenteret, et lite kjøpesenter med dagligvareforretninger, blomsterbutikk, posthus, vinmonopol, apotek, klesbutikker, frisør og jernvarehandel. Her kan du gjøre alle innkjøp til helgen.

Lyseren Strandpark er innspillingsstedet for Sommerhytta som gikk på TV2 i 2018. 

 

Nye helårshytter til salgs!


Nå kan du sikre deg en hytte i naturskjønne omgivelser ved Lyseren Strandpark i Ytre Enebakk. 15 nye helårshytter er under bygging, og estimert klare for innflytting i juni! De solrike hyttene er moderne innredet med hems, store vindusflater, luftige kjøkken og integrerte hvitevarer.  

Se hvilke hytter som er ledige her

64utsikt.jpg

Bynært ferieparadis

De skogkledde åsene, innsjøen og stillheten er bare en halvtimes kjøretur fra Oslo. Med en hytte ved Lyseren Strandpark kan du dra rett fra jobb til hytta, fyre opp grillen eller ta deg et forfriskende bad. Den svært tilgjengelige avstanden fra Oslo gjør Lyseren Strandpark til et helt unikt prosjekt, mener megler Kjell Ove Loeshagen.

Den sentrale beliggenheten og de idylliske omgivelsene er helt unikt for hyttene ved Lyseren Strandpark. Det finnes ikke et tilsvarende prosjekt sentralt på østlandet, sier Loeshagen.

Les mer om området her

_VA02518_ok.jpg

Sommer- og vinteridyll

Lyseren Strandpark er et begivenhetsrikt ferieeldorado. Michael Angelo Justiniano vant en hytte i TV2-programmet "Sommerhytta", og kan fortelle at Lyseren Strandpark byr på mange fasiliteter uansett årstid.

- Om sommeren kan man bade, spille sandvolleyball, dra på kano- og kajakktur, hoppe fra klipper, sykle, stå på vannski, spille golf, og ta båten til stranda om man vil. Om vinteren er det fint å stå på skøyter på Lyseren, ake eller gå på langrenn i lysløypa. Nå i vinter ble det arrangert Lyseren Olympics, et slags vinter-ol for alle hyttenaboene. Det var skiskyting, grilling og kos, og veldig stas for barna, forteller Michael.

Les mer om Lyserens fasiliteter

forweb-2.jpg

Miljøvennlig hytteliv

Med en hytte ved Lyseren Strandpark er det enkelt å ta miljøvennlige valg. Her finnes det flere ladestasjoner for elbiler, og man behøver ikke reise langt med bil til ferieparadiset. Enkel tilgang til kjøpesenter, offentlig transport og byen gjør ferien til en lek.

_VA02637.jpg

Stor interesse for Lyseren Strandpark

I 2018 ble det solgt hele 27 solrike hytter ved Lyseren Strandpark. Megler Kjell Ove Loeshagen forventer at salgssuksessen fortsetter til sommeren. Til høyre er det bilde av “ fetterne” sin hytte

- Interessen var meget god sommerhalvåret 2018, noe også salgstallene viser. Nå som vi går mot lysere tider vil interessen stige. Det er forventet en stor og økende interesse frem mot våren og sommeren, sier Kjell Ove Loeshagen. Vi har solgt nå 33 hytter allerede

Meld interesse og få tilsendt prospekt og prisliste

 

Meld interesse og få tilsendt prospekt og prisliste. Book visning med meglerne idag. Send inn skjema under.

Navn *
Navn

Våre meglere:

Kjell Ove Loeshagen
Telefon: 411 44 038
E-post: kol@attentuseiendom.no

Personvernserklæring

 
Hvit_logo1.png
blå.jpg