Kortreist ferieparadis - hele året rundt!

For mange er drømmen om hytte med strandlinje noe som er fjernt og uoppnåelig, men om du bytter ut saltvann med ferskvann kan drømmen gå i oppfyllelse – og til en langt bedre pris enn ved havet.

003.jpg

Beveger en seg litt innover i landet, til de skogkledde åsene, innsjøene og stillheten, finner man flere populære hyttefelt. Disse innenlandshyttene er ofte lavere priset enn hytter ved sjøen, og det går selvsagt ikke på bekostning av kvalitet og atmosfære. Ifølge Dagens Næringsliv er «kortreisthet» blitt en trend på ferie og ved hytteliv. Grunnen er at langt flere foretrekker å bruke timene til rådighet på hytta og ikke bilen. I tillegg er flere blitt mer miljøbevisste ved CO2-utslipp og bilkjøring, og ønsker dermed ikke lang kjørevei. Denne økende trenden kan medføre at prisene på innenlandshytter vil øke i fremtiden.

Les om området her

 
lyserenkjøkken.jpg

Med en hytte ved Lyseren Strandpark blir kjøreturen kort. Kun 35 minutter fra Oslo kan du sikre deg en hytte i naturskjønne omgivelser i Ytre Enebakk. 20 nye helårshytter er under bygging, og flere er klare for innflytting. De solrike hyttene er moderne innredet med hems, store vindusflater, luftige kjøkken og integrerte hvitevarer. Her kan du oppholde deg sommer som vinter, vår som høst.

Ler om Lyserens fasiliteter her

 
Skjermbilde 2019-06-20 kl. 09.01.31.png

Den sentrale beliggenheten og de idylliske omgivelsene er unikt for hyttene ved Lyseren Strandpark. Den svært tilgjengelige avstanden fra Oslo gjør at du kan dra rett fra jobb til hytta og rekke både et forfriskende bad, middag og hyttekos. I tillegg gjør Lyseren Strandpark det enkelt med et miljøvennlig hytteliv da det finnes flere ladestasjoner for elbiler, offentlig transport og enkel tilgang til kjøpesenter. Her er det ingen grunn for «rekkeviddesangst», verken fra eller til hytta.

Se hvilke hytter som er ledige her