20 nye helårshytter til salgs!

Nå kan du sikre deg en hytte i naturskjønne omgivelser ved Lyseren Strandpark i Ytre Enebakk. 20 nye helårshytter er under bygging, og klare for innflytting i mai/juni! De solrike hyttene er moderne innredet med hems, store vindusflater, luftige kjøkken og integrerte hvitevarer.

Se hvilke hytter som er ledige her


64utsikt.jpg

Bynært ferieparadis

De skogkledde åsene, innsjøen og stillheten er bare en halvtimes kjøretur fra Oslo. Med en hytte ved Lyseren Strandpark kan du dra rett fra jobb til hytta, fyre opp grillen eller ta deg et forfriskende bad. Den svært tilgjengelige avstanden fra Oslo gjør Lyseren Strandpark til et helt unikt prosjekt, mener megler Kjell Ove Loeshagen.

Den sentrale beliggenheten og de idylliske omgivelsene er helt unikt for hyttene ved Lyseren Strandpark. Det finnes ikke et tilsvarende prosjekt sentralt på østlandet, sier Loeshagen.

Les mer om området her

28575585_1760719553989353_676462893922779136_n.jpg

Sommer- og vinteridyll

Lyseren Strandpark er et begivenhetsrikt ferieeldorado. Michael Angelo Justiniano vant en hytte i TV2-programmet "Sommerhytta", og kan fortelle at Lyseren Strandpark byr på mange fasiliteter uansett årstid.

- Om sommeren kan man bade, spille sandvolleyball, dra på kano- og kajakktur, hoppe fra klipper, sykle, stå på vannski, spille golf, og ta båten til stranda om man vil. Om vinteren er det fint å stå på skøyter på Lyseren, ake eller gå på langrenn i lysløypa. Nå i vinter ble det arrangert Lyseren Olympics, et slags vinter-ol for alle hyttenaboene. Det var skiskyting, grilling og kos, og veldig stas for barna, forteller Michael.

Les mer om Lyserens fasiliteter

forweb-2.jpg

Miljøvennlig hytteliv

Med en hytte ved Lyseren Strandpark er det enkelt å ta miljøvennlige valg. Her finnes det flere ladestasjoner for elbiler, og man behøver ikke reise langt med bil til ferieparadiset. Enkel tilgang til kjøpesenter, offentlig transport og byen gjør ferien til en lek.

_VA02637.jpg

Stor interesse for Lyseren Strandpark

I 2018 ble det solgt hele 27 solrike hytter ved Lyseren Strandpark. Megler Kjell Ove Loeshagen forventer at salgssuksessen fortsetter til sommeren.

- Interessen var meget god sommerhalvåret 2018, noe også salgstallene viser. Nå som vi går mot lysere tider vil interessen stige. Det er forventet en stor og økende interesse frem mot våren og sommeren, sier Kjell Ove Loeshagen.

Meld interesse og få tilsendt prospekt og prisliste